Αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων πραγματοποιούν συλλαλητήριο στον αυτοκινητόδρομο Ε65, ο οποίος κλείνει για αρκετές ώρες.
Οδηγοί φορτηγών που μεταφέρουν τα αγροτικά προϊόντα, μέλη εργατικών σωματείων και απλοί πολίτες της περιοχής συμμετείχαν στη διαμαρτυρία.
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
Οι αγρότες δεν δείχνουν διάθεση αποκλιμάκωσης και νωρίς το πρωί οι παραγωγοί του βόρειου Έβρου απέκλεισαν συμβολικά το τελωνείο στις Καστανιές.
Αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων στο ύψος του κόμβου Λεπενούς όπου έχουν στήσει το δικό τους μπλόκο.
Δεκάδες Μεσσήνιοι αγρότες πραγματοποίησαν μηχανοκίνητο συλλαλητήριο με τα τρακτέρ στην πόλη των Γαργαλιάνων διαμαρτυρόμενοι για το υψηλό κόστος παραγωγής.
Στο Γερακάρι Αγιάς οι αγρότες απέκλεισαν συμβολικά το δρόμο και μοίρασαν προϊόντα στους οδηγούς.
Στην Κρήτη οι αγρότες των Χανίων έκλεισαν συμβολικά τον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού στα Μεγάλα Χωράφια.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.