Ο Ματίας Λεσόρ δεν ξέχασε την Παρτιζάν και βρέθηκε στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 24η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, μάλιστα αποθεώθηκε στην Stark Arena.
Mετά το τέλος του αγώνα ο Λεσόρ βρέθηκε στα αποδυτήρια και είχε ένα εγκάρδιο τετ α τετ με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ρώτησε τον Γάλλο για το πώς πηγαίνει η αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του.
«Πηγαίνει καλύτερα μέρα με την μέρα», ανέφερε ο Λεσόρ στον Σφαιρόπουλο, με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα να αναφέρει στον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού ότι λείπει σε όλους η παρουσία του στα παρκέ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.