
Η εξέλιξη για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: Πώς βρέθηκαν 7ος και 22ος αντίστοιχα (pic)
Από 12ος, 14ος και τελικά 7ος ο Ολυμπιακός. Από 16ος πέρασε τελικά στην πενταπλή ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την 8η αγωνιστική της League Phase από την 12η θέση. Ήθελε δική του νίκη επί της Καραμπάχ και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στο ΤΟΡ-8. H εξέλιξη των αγώνων και το 0-0 στο ημίχρονο τον έφεραν ως και την 14η θέση.
Το γκολ του Ελ Κααμπί στις αρχές του δευτέρου μέρους τον ανέβασε 8ο και στο τέλος τα άλλα αποτελέσματα (ήττα Στεάουα, Αντερλεχτ, Γαλατά και ισοπαλία Μπόντο) τον έφεραν στην 7η θέση. Στον πίνακα φαίνεται η εξέλιξη και οι πιθανοί αντίπαλοι στα νοκ αουτ όση ώρα ήταν εκτός της πρώτης οκτάδας.
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα νοκ άουτ με καλύτερη διαφορά τερμάτων σε πενταπλή ισοβαθμία (είχε +2) με Τβέντε, Φενέρμπαχτσε, Μπράγκα και Ελφσμποργκ. Ξεκίνησε από την 17η θέση και με το 0-0 στο 40ο λεπτό βρέθηκε και 16ος.
Η ήττα στο Σαν Σεμπαστιάν και τα άλλα αποτελέσματα τον έριξαν στην 22η θέση. Το +2 και η πρόκριση ήρθε ουσιαστικά από το 5-0 επί της Φερεντσβάρος την 6η αγωνιστική.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής και το «θαύμα»
- Ήταν τελικά «καθαρό» το Μουντιάλ; – Επιστήμονες μέτρησαν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα
- Μακροζωία: Έξι ασκήσεις που κάνουν τη διαφορά
- Τριγμούς για το Μαξίμου βλέπουν στο εσωτερικό της ΝΔ – Ξαναζεσταίνονται τα σενάρια ανασχηματισμού
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- Καταδίωξη στο Αντίρριο: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε


