
Κανονικά στην αποστολή της Εφές για Ολυμπιακό οι Λάρκιν και Πουαριέ
Λάρκιν, Μπράιαντ και Πουαριέ βρίσκονται κανοικά στην αποστολή της Εφές για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, παρότι ακολουθούν θεραπεία.
Κανονικά εντός της αποστολής οι λαβωμένοι με προβλήματα παίκτες της Εφές, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως δεν είναι στο 100%.
Ο λόγος για τους Σέιν Λάρκιν (ενοχλήσεις στον αγκώνα), τον Βενσάν Πουαριέ, τον Ελάιτζα Μπράιαντ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και τον Ερτσάν Οσμάνι (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), που παρότι ακολουθούν ακόμη θεραπεία, θα είναι στην δωδεκάδα και εναπόκειται στον Λούκα Μπάνκι αν και πόσο θα τους χρησιμοποιήσει.
Υπενθυμίζεται πως ακολουθεί διπλή αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα και η Εφές την Πέμπτη θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Δείτε την ανάρτηση της Εφές
Tedavileri süren oyuncularımız bugünkü maçın kadrosunda yer alacaklar:
*Shane Larkin (dirsek)
*Vincent Poirier ve Elijah Bryant (diz)
*Ercan Osmani (kasık) pic.twitter.com/OxwBeExvKO— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) January 31, 2025
- Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα από φίλους να στηρίξω τις δουλειές μου»
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Kλειστό λιμάνι, μπλόκα, άδεια ράφια στα super market και ο ιός να ταξιδεύει σε όλο το νησί
- Χίφι για το μέλλον του: «Εκεί θέλω να παίξω…»
- Γυναίκα έπεσε από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού και σκοτώθηκε
- Θάντερ – Σανς 119-84: Περίπατος στην πρεμιέρα των playoffs και 1-0 για την Οκλαχόμα (vids)
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης

