Άρης: Ανεβάζουν «στροφές» Ντιαντί και Μάγιο
Η κατάσταση της υγείας των Ντιαντί και Μάγιο παρουσιάζει βελτίωση, όμως, εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ούγκο Μάγιο και Κλέιτον Ντιαντί στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την Καλλιθέα. Οι δυο ποδοσφαιριστές ανέβασαν ρυθμούς στη σημερινή (30/1) προπόνηση, ακολούθησαν, όμως και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Athens Kallithea (02/02, 17:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση με μπάλα, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Οι Ούγκο Μάγιο και Κλέιτον Ντιαντί (αμφότεροι ξεκίνησαν να ανεβάζουν ρυθμό) ακολούθησαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Δασυγένειο».
Μια ανάσα από Σπίκιτς ο Άρης
Πολύ κοντά στην υλοποίηση μιας ακόμα μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο Άρης, με την απόκτηση του Ντάριο Σπίσιτς. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον δανεισμό του 26χρονου Κροάτη εξτρέμ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, θα περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ο Σπίκιτς έχει «γεμάτη» σεζόν με την κροατική ομάδα, με 21 συνολικά συμμετοχές, πέντε εκ των οποίων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα, έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, όμως, μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία και τη δεξιά. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Γκόριτσα και στη Χάιντουκ.
Ο Σπίκιτς αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442