Σεπόλια: Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένη κατοικία
Ερευνα διεξάγει η Πυροσβεστική για να εξακριβώσει τα στοιχεία του ατόμου που βρέθηκε νεκρό κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένη κατοικία στα Σεπόλια.
Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σ’ εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Σεπόλια (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Η σορός ενός ατόμου εντοπίστηκε στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένης κατοικίας
Στις 02:15 σήμερα Δευτέρα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε κτίριο στη διασταύρωση των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου.
Αμέσως δόθηκε εντολή και 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα μετέβησαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Το κτίριο στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά ήταν μια εγκαταλελειμμένη κατοικία, στο εσωτερικό της οποίας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η σορός ενός ατόμου.
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου στην Αθήνα. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για την εξακρίβωση των στοιχείων του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του καθώς και για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ