«Καυτή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο κατάμεστο Καραϊσκάκη
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι «αιωνίων» λαμβάνει χώρα σε πολύ λίγη ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στο Φάληρο, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από 19 αγώνες, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μέχρι τώρα 43 πόντους. Οι «πράσινοι» είναι στην τρίτη θέση και στο -4 από τους πρωτοπόρους κατόχους του Conference League, μετρώντας 39 βαθμούς.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ξεφύγει στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +7 από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε αυτόματα οι Πειραιώτες θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Και έχουν κατακλύσει από νωρίς το φαληρικό στάδιο δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Ο 12ος παίκτης των Πειραιωτών αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και να ωθήσει τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ σε μία σπουδαία νίκη, η οποία θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες του και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος στην ιστορική χρονιά συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβερκούζεν – Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Στο σπίτι του Μόντο Ντουπλάντις, στο μίτινγκ «Mondo Classic» της Ουψάλα, αγωνίζεται την Πέμπτη (12/3, 19:30), στην επόμενη στάση της χειμερινής του περιοδείας ο Εμμανουήλ Καραλής.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΛ Novibet (22/3, 19:00) στο Καραϊσκάκη θα ξεκινήσει την Πέμπτη (12/3) στις 16:00.