
Το ξύρισμα του Γουόκαπ δια χειρός Εστρέλα (vid)
Ο Τόμας Γουόκαπ παρουσιάστηκε στο στρατό και η σύντροφός του Εστρέλα Νούρι, ανέβασε στα social media video που τον ξυρίζει.
Ο νεοσύλλεκτος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με μουστάκι, στη δημιουργία του οποίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αγαπημένη του, η οποία τον ξύρισε.
Η Εστρέλα Νούρι ανάρτησε video από τις προετοιμασίες του συζύγου της, σε ένα εκ των οποίων η ίδια έχει πάρει την ξυριστική μηχανή.Ο 32χρονος γκαρντ των ερυθρόλευκων τράβηξε τα βλέμματα μέσα στο στρατόπεδο εξαιτίας του νέου του λουκ.
Δείτε το βίντεο με τον Γουόκαπ
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Απριλίου 2023 ο Τεξανός άσος απέκτησε ελληνική υπηκοότητα μέσω της Επίτιμης Πολιτογράφησης, η οποία υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση