Μέχρι πότε μπορεί να κάνει μεταγραφή στη θέση «5» ο Παναθηναϊκός
O Παναθηναϊκός έχασε και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν και πλέον καλείται να καλύψει το κενό του Τούρκου. Μέχρι πότε μπορούν να αποκτήσουν παίκτη οι πράσινοι…
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν τραυματίστηκε στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναμένεται να μείνει και εκείνος στα πιτς για τους επόμενους δύο μήνες.
Οι πράσινοι βιώνουν ένα ακόμα ισχυρό σοκ και πλέον αποδεκατίζονται στη θέση του σέντερ, καθώς εκτός για τους επόμενους μήνες όπως είναι και ο Ματίας Λεσόρ που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης από τον τραυματισμό του.
Ο Τούρκος σέντερ χτύπησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, και υπέστη κάταγμα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 2 μηνών. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί εκτός μέχρι τα μέσα Μαρτίου, με το κενό πλέον στο 5 τεράστιο.
Ο Παναθηναϊκός και το μεταγραφικό deadline
Με την εξέλιξη αυτή το τριφύλλι καλείται να βγει στην αγορά, έχοντας συγκεκριμένο deadline για να προχωρήσει σε κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για παίκτη, ώστε να τον δηλώσουν στην Euroleague, έως τις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, μέχρι και την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στην ουσία, ο Εργκίν Αταμάν έχει περιθώριο ενός μήνα και κάτι παραπάνω για να κινηθεί για παίκτη, ωστόσο δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να πάρουν παίκτη άμεσα για να αντικαταστήσουν το κενό του Τούρκου ψηλού.
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442