Μέχρι πότε μπορεί να κάνει μεταγραφή στη θέση «5» ο Παναθηναϊκός
O Παναθηναϊκός έχασε και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν και πλέον καλείται να καλύψει το κενό του Τούρκου. Μέχρι πότε μπορούν να αποκτήσουν παίκτη οι πράσινοι…
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν τραυματίστηκε στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναμένεται να μείνει και εκείνος στα πιτς για τους επόμενους δύο μήνες.
Οι πράσινοι βιώνουν ένα ακόμα ισχυρό σοκ και πλέον αποδεκατίζονται στη θέση του σέντερ, καθώς εκτός για τους επόμενους μήνες όπως είναι και ο Ματίας Λεσόρ που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης από τον τραυματισμό του.
Ο Τούρκος σέντερ χτύπησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, και υπέστη κάταγμα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 2 μηνών. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί εκτός μέχρι τα μέσα Μαρτίου, με το κενό πλέον στο 5 τεράστιο.
Ο Παναθηναϊκός και το μεταγραφικό deadline
Με την εξέλιξη αυτή το τριφύλλι καλείται να βγει στην αγορά, έχοντας συγκεκριμένο deadline για να προχωρήσει σε κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για παίκτη, ώστε να τον δηλώσουν στην Euroleague, έως τις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, μέχρι και την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στην ουσία, ο Εργκίν Αταμάν έχει περιθώριο ενός μήνα και κάτι παραπάνω για να κινηθεί για παίκτη, ωστόσο δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να πάρουν παίκτη άμεσα για να αντικαταστήσουν το κενό του Τούρκου ψηλού.
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο σημαντικός από όλους μας – Να είμαστε οικογένεια» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442