
Τζο Μπάιντεν: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο», αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν
Οκτώ χρόνια μετά από την πρώτη του ορκωμοσία, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επαναλάβει σήμερα (20/1) την τελετή και θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κλείνει τον δικό του κύκλο με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο X του εξ απορρήτων του Τραμπ, Έλον Μασκ.
«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο. Μου άρεσε πολύ να ανοίγω τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου πιο πλατιά από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια», γράφει ο Τζο Μπάιντεν.
Το μήνυμα συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο διακρίνονται διάσημοι που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, η Μαράια Κάρει, ο Μπόνο και η Μπίλι Άιλις.
For me, the People’s House has always been about welcoming everyone.
America, thank you for trusting me with this sacred place. I’ve loved opening the doors to the Oval Office wider than ever these past four years. pic.twitter.com/G3BmVqEEiY
— President Biden (@POTUS) January 20, 2025
Ο Μπάιντεν απέτυχε να δώσει λύσεις στην κρίση πληθωρισμού, που διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο στο 5,4% κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο. Η αδυναμία του να τιθασεύει τις τιμές, τον κατέστησε εύκολο στόχο για τον Τραμπ στις προεκλογικές του εκστρατείες.
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε Πυλαία και Μονόλοφο Ωραιοκάστρου – Νέα φωτιά στην Κοζάνη
- Η καλοκαιρινή πόζα της Κάιλι Μινόγκ που έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο
- Το «αντίο» του Βαλμπουενά: «Θα διατηρώ πάντα έναν βαθύ δεσμό με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Στο μικροσκόπιο οι παλιές υποθέσεις του ιατροδικαστή και του τοξικολόγου στην Κρήτη
- Καύσιμα: Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων με την τιμή της βενζίνης να «καίει»
- O Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.66μ. και ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ (vids)






