Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Τζο Μπάιντεν: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο», αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν

Οκτώ χρόνια μετά από την πρώτη του ορκωμοσία, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επαναλάβει σήμερα (20/1) την τελετή και θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κλείνει τον δικό του κύκλο με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο X του εξ απορρήτων του Τραμπ, Έλον Μασκ.

«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο. Μου άρεσε πολύ να ανοίγω τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου πιο πλατιά από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια», γράφει ο Τζο Μπάιντεν.

Το μήνυμα συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο διακρίνονται διάσημοι που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, η Μαράια Κάρει, ο Μπόνο και η Μπίλι Άιλις.

Ο Μπάιντεν απέτυχε να δώσει λύσεις στην κρίση πληθωρισμού, που διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο στο 5,4% κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο. Η αδυναμία του να τιθασεύει τις τιμές, τον κατέστησε εύκολο στόχο για τον Τραμπ στις προεκλογικές του εκστρατείες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο