Χωρίς προστατευτικό δίχτυ και με plexiglass πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το ντέρμπι
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί χωρίς να υπάρχει προστατευτικό δίχτυ και με plexiglass να έχει τοποθετηθεί στον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Το τέταρτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προ των πυλών, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League.
Αυτό θα είναι το δεύτερο που θα διεξαχθεί στην έδρα των Πράσινων, με τους ανθρώπους της ομάδας να προετοιμάζουν ασφαλώς το… έδαφος ώστε να μην προκληθεί το παραμικρό και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η αναμέτρηση.
Στο πλαίσιο των εργασιών που έχουν γίνει, λοιπόν, έχει τοποθετηθεί ένα plexiglass πίσω από τον πάγκο των Ερυθρόλευκων για παν ενδεχόμενο, ενώ ορισμένες σειρές στις κερκίδες θα είναι άδειες και δεν θα μπορεί να τις προσεγγίσει ο κόσμος.
Όπως και στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τη Euroleague, έτσι και τώρα, δεν θα υπάρχει κάποιο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν μεταφερθεί στην άλλη άκρη του ΟΑΚΑ και έτσι δεν κρίνεται σκόπιμο να υπάρχει, επιτρέποντας την καλύτερη θέαση προς τον αγωνιστικό χώρο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.