Ήταν μεθυσμένος και έτρεχε με 193χλ/ωρα – Τρεις συλλήψεις οδηγών υπό την επήρεια αλκοόλ
Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν οδηγοί να κινούνται επικίνδυνα και διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Σε τρεις συλλήψεις οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.
Πρόκεται για τρία διαφορετικά περιστατικά σε Αθήνα, Πειραιά και εθνική οδό.
Ειδικότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αττικής πρωινές ώρες χθες 47χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με 193 χιλιόμετρα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και σε έλεγχο με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Στον Πειραιά
Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Πειραιώς απογευματινές ώρες χθες 58χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με μοτοσυκλέτα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στην περιοχή του Πειραιά.
Εντοπίστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ο οποίος ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 58χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στο κέντρο της Αθήνας
Τέλος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, οι οποίοι έκριναν ύποπτη την οδηγική του συμπεριφορά, 40χρονος ημεδαπός πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ο οποίος μετά από έλεγχο αστυνομικών της Τροχαίας κατελήφθη να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όπως επισημαίνεται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχισθούν.
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442