Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 21o
Η «Marca» υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα στη Euroleague»

Η «Marca» υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα στη Euroleague»

Η «Marca» αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στη Euroleague αυτή την στιγμή…

Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά από τη Μαδρίτη νικώντας τη Ρεάλ και πλέον έχει αρχίσει να χτίζει και… διαφορά από τους διώκτες του στη βαθμολογία της Euroleague. Oι Πειραιώτες έχουν «αέρα» δύο νικών από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε, η οποία υποδέχεται σήμερα τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην Τουρκία.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και εμφάνισαν πολλούς πρωταγωνιστές στο ματς και αρκετό κόσμο που έβαλε τη μπάλα στο καλάθι, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό, ανεβάζοντας στροφές και την απόδοσή τους.

Η εμφάνιση και η επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού ανάγκασε τη «Marca» να τον αποθεώσει, λέγοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή για παραπάνω από έναν λόγους, ενώ υπογράμμισε πως τη διαφορά κάνει ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα έγραψε η «Marca»:

«Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, όχι μόνο για την πρώτη θέση και για τις επτά συνεχόμενες νίκες που έχει, αλλά για το ρόστερ που έχει και, κυρίως, για το steamroller mode που συνήθως παίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η «Marca».

Τα αποθεωτικά λόγια του ισπανικού μέσου ενημέρωσης ακολούθησαν αυτά του Φακούντο Καμπάτσο που πριν από το παιχνίδι είχε επίσης υπογραμμίσει πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι τόσο σε σκληράδα, όσο και πνευματικά», είχε πει ο Αργεντινός παραμονές του ματς, με τους Πειραιώτες μια μέρα αργότερα να κονιορτοποιούν τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο