Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Βαρκελώνη με 82-73 από τη Μπαρτσελόνα σε ματς για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Στο 13-8 και την τέταρτη θέση έπεσε ο Παναθηναϊκός, στο 12-9 και στην 8η θέση ανέβηκε ο Μπαρτσελόνα.
Νωρίτερα η Ζαλγκίρις είχε νικήσει με 77-68 στην Λιθουανία τη Βίρτους Μπολόνια και πλησίασε στη 10η θέση που οδηγεί στο play-in της Euroleague. Στη μάχη της τέταρτης θέσης, η Φενέρμπαχτσε πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 96-91, με ρεσιτάλ στο σουτ τριών πόντων και για τις δύο ομάδες.
Στο Μόναχο, η Μπάγερν πήρε το «θρίλερ» με την Μονακό, με τους Βαυαρούς να επικρατούν της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη με 95-94.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!