
Ανδρουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας» με την Κατσέλη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τη Λούκα Κατσέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τοποθετήθηκε για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Λούκα Κατσέλη.
Θετικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του Κινήματος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας. Εμείς επιμένουμε να εκλεγεί προοδευτικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να τηρηθεί δηλαδή η πολιτική παράδοση, που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν».

Η Λούκα Κατσέλη.
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να αναδεικνύει μείζονα κοινωνικά θέματα
Στην ίδια τοποθέτηση ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσθεσε ακόμη ότι: «Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε μείζονα κοινωνικά θέματα. Σήμερα κατατίθεται η επίκαιρη ερώτηση μου προς τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και αύριο ανακοινώνουμε τη νομοθετική μας πρωτοβουλία για τα ασφάλιστρα. Ήδη έχουμε καταγράψει μια πρώτη νίκη με την ομολογία Θεοδωρικάκου στη Βουλή σε ερώτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι πρέπει να αλλάξει ο δείκτης του ΙΟΒΕ που νομοθέτησε η Νέα Δημοκρατία επί Άδωνι Γεωργιάδη και οδήγησε στις πολύ μεγάλες αυξήσεις.
Μας πιστώνεται και αυτή η πρωτοβουλία, μετά τις παρεμβάσεις μας για τις τράπεζες και την αναστολή της χρηματοδότησης των Σπαρτιατών».
Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι: «Ως προς το τέλος ταφής απορριμμάτων που στραγγαλίζει οικονομικά τους Δήμους, θα υποστηρίξουμε στη Βουλή την τροπολογία, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου και το 2019 το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει τη σχετική πρόβλεψη που περιλαμβάνει».
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes του, μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών-μελών της
- Τελευταίο σταθμός σήμερα η Θεσσαλονίκη πριν το Συνέδριο της ΝΔ – Ομιλίες Μητσοτάκη και Δένδια
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)



