Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την 20η αγωνιστική της Euroleague (21:15), με τους Ερυθρόλευκους να ξεκινούν τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, όπως είχαν ενημερώσει οι Πειραιώτες προ λίγων ημερών, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για το 2025, την ιστορική χρονιά για τον σύλλογο του Ολυμπιακού, το φαληρικό γήπεδο γέμισε με επετειακές σημαίες, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακό:
«Το ΣΕΦ γέμισε με επετειακές σημαίες που φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού! Σας περιμένουμε κοντά μας για να δημιουργήσουμε «μαγικές» εικόνες και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, «ωθώντας» την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη!
Απαραίτητη προϋπόθεση για να είμαστε άπαντες χαρούμενοι και να αποκτήσουν ΟΛΟΙ όσοι βρεθούν στο γήπεδο το συλλεκτικό αυτό αντικείμενο, είναι σεβαστούμε τον διπλανό μας και ο κάθε ένας να πάρει ΜΟΝΟ τη σημαία που έχει τοποθετηθεί στην θέση του», αναφέρει η πειραϊκή ΚΑΕ.
Το ΣΕΦ γέμισε με επετειακές σημαίες που φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!
Σας περιμένουμε κοντά μας για να δημιουργήσουμε «μαγικές» εικόνες και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, «ωθώντας» την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη!
Οι Πειραιώτες, μετά την ήττα της Μονακό, είναι μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της διοργάνωσης έχοντας ρεκόρ 13-6, την ώρα που οι Βαυαροί τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής με το ρεκόρ τους να βρίσκεται στο 11-8.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, αφού πλην των γνωστών απουσιών των Κίναν Έβανς και Μόουζες Ράιτ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου και τον Εβάν Φουρνιέ που ταλαιπωρούνται από γρίπη.
Από την άλλη πλευρά, προβλήματα έχει και ο Γκόρντον Χέρμπερτ που δεν υπολογίζει στον Βλάντιμιρ Λούτσιτς που παραμένει από τη 2η αγωνιστική εκτός και τον Νικ Βάιλερ-Μπαμπ που έχει ένα θέμα στον αριστερό αντίχειρα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Όσκαρ Ντα Σίλβα που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και Ιβάν Καρτσένκοφ που είναι άρρωστος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.