
Μία γυναίκα αστυνομικός και 3 άνδρες της ΔΙΑΣ σε κύκλωμα προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες
Συνελήφθησαν επίσης 15 ακόμα άτομα - Εστηναν εικονικές εταιρείες
Τέσσερις αστυνομικοί περιλαμβάνονται μεταξύ των 19 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν κατά περίπτωση σε δωροδοκίες και δωροληψίες με το πρόσχημα κάλυψης της λειτουργίας οίκων ανοχής και λεσχών καθώς και σε απάτες σε βάρος του Δημοσίου μέσω της δημιουργίας εικονικών εταιρειών και της απόδοσης ΦΠΑ.
Από το πρωί της Παρασκευής είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και γίνονται ταυτόχρονες κατ’ οίκον έρευνες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και μεγάλο χρηματικό ποσό.
Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις Ειδικοί Φρουροί και μία αξιωματικός οι οποίοι φέρεται να λάμβαναν χρήματα από ιδιώτες ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και χαρτοπαικτικών λεσχών προκειμένου να τους ενημερώνουν για επικείμενους ελέγχους.
Εκτός από τους αστυνομικούς έχουν συλληφθεί και ιδιώτες ανάμεσά τους και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.
Οι οργανώσεις εμπλέκονται και σε απάτες σε βάρος του Δημοσίου καθώς τα μέλη τους φέρονται να έστηναν εικονικές εταιρείες και να μην απέδιδαν ΦΠΑ.
- Πινακίδες: Χαμός με τα νέα Ι.Χ. – Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα παραλάβουν λόγω έλλειψης… τσίγκου
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο

