
Υπόθεση Όλμο: Με μποϊκοτάζ από τα παιχνίδια της Ισπανίας απείλησαν οι διεθνείς της Μπαρτσελόνα
Ισπανοί διεθνείς της Μπαρτσελόνα απείλησαν να σταματήσουν να παίζουν για τη Φούρια Ρόχα αν συνεχιζόταν η αποβολή του Ολμο από τα μητρώα της Λα Λίγκα και της ισπανικής ομοσπονδίας.
Με μποϊκοτάζ της Εθνικής Ισπανίας απείλησαν οι διεθνείς της Μπαρτσελόνα προκειμένου να πιέσουν να δοθεί λύση στην «υπόθεση Ολμο».
Το καταλανικό τηλεοπτικό δίκτυο TV3 αποκάλυψε πως Ισπανοί διεθνείς των Μπλαουγκράνα απείλησαν να σταματήσουν να παίζουν για τη Φούρια Ρόχα αν συνεχιζόταν η αποβολή του Ολμο από τα μητρώα της Λα Λίγκα και της ισπανικής ομοσπονδίας.
Ως γνωστόν το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο έδωσε προσωρινή άδεια επανένταξης του Ολμο μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή της Μπαρτσελόνα. Η προθεσμία λήγει στις 7 Απριλίου, στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου, όταν θα κορυφώνονται οι διοργανώσεις.
Η Λα Λίγκα θα βρίσκεται στην 30η αγωνιστική και οι επαναληπτικοί ημιτελικοί στο Κύπελλο είναι προγραμματισμένοι για τις 2 Απριλίου, ενώ εκείνες τις ημέρες θα διεξάγονται και οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο δημοσιογράφος της «As» Χοακίν Μαρότο, σε παρέμβασή του στην εκπομπή Onze, ανέφερε πως οι Γκάβι, Πέδρι, Πάου Κουμπαρσί, Μαρκ Κασαδό, Λαμίν Γιαμάλ και Φερμίν Λόπεθ σχεδίαζαν να μην ανταποκριθούν στις επόμενες κλήσεις προφασιζόμενοι τραυματισμούς και προβλήματα φυσικής κατάστασης, ώστε να αποφύγουν ταυτόχρονα τις κυρώσεις από τον εκλέκτορα Λουίς ντε λα Φουέντε.
Ο Ντάνι Ολμο δεν μπορούσε να κληθεί στην εθνική ομάδα, γιατί είχε διαγραφεί και από τα μητρώα της ισπανικής ομοσπονδίας η οποία είχε υιοθετήσει τη σκληρή στάση της Λα Λίγκα.
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ









