Την πέμπτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς και 13η συνολικά στην Euroleague, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 96-84 της Παρτιζάν, για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε αναμενόμενα την Άλμπα Βερολίνου στην Κωνσταντινούπολη με 90-73 και έφτασε τις 12 νίκες, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στο Πριγκιπάτο, αν και με αρκετές απουσίες η Μπαρτσελόνα πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Μονακό με 98-84, βάζοντας τέλος στην… κατρακύλα.
Ισοπεδωτική ήταν η Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι, περνώντας εύκολα με 107-74 από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-9.
Αύριο ο Ολυμπιακός, υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και με νίκη θα μείνει μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας της διοργάνωσης.
Η βαθμολογία της Euroleague:
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου