Την πέμπτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς και 13η συνολικά στην Euroleague, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 96-84 της Παρτιζάν, για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε αναμενόμενα την Άλμπα Βερολίνου στην Κωνσταντινούπολη με 90-73 και έφτασε τις 12 νίκες, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στο Πριγκιπάτο, αν και με αρκετές απουσίες η Μπαρτσελόνα πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Μονακό με 98-84, βάζοντας τέλος στην… κατρακύλα.
Ισοπεδωτική ήταν η Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι, περνώντας εύκολα με 107-74 από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-9.
Αύριο ο Ολυμπιακός, υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και με νίκη θα μείνει μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας της διοργάνωσης.
Η βαθμολογία της Euroleague:
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.