Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στη ρεβάνς της νίκης του με 2-1 στο Περιστέρι και θέλει να τελειώσει τη δουλειά παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου.
Ο Ρουί Βιτόρια προχώρησε σε οκτώ αλλαγές στην εντεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίνοντας ανάσες στους παίκτες του.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λοντίγκιν με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Οι Τσέριν, Ουναΐ και Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή με τους Μαντσίνι και Πελίστρι στα άκρα και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...