
Μουρίνιο: «Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε το σύστημα – Εδώ και 25 χρόνια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 2-1 τη Χατάισπορ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τους πάντες στην Τουρκία κάνοντας λόγο για «ένα σύστημα που είναι πολύ ισχυρό».
Έξαλλος με τη διαιτησία και το «σύστημα» στην Τουρκία ο Ζοσέ Μουρίνιο!
Η Φενέρμπατχσε νίκησε με 2-1 τη Χατάισπορ, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής ήταν έξαλλος με τη διαιτησία κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για σκάνδαλο και για μία κατάσταση που είναι απέναντι στην ομάδα του.
Όσα είπε ο Μουρίνιο:
«Όλοι έλεγαν το ίδιο πράγμα, σκάνδαλο, σκάνδαλο. Έμαθα μια νέα λέξη στα τουρκικά. Νομίζω ότι σε κάποιους από εσάς αρέσει. Ακόμα και στους νικητές αρέσει, που είναι το χειρότερο από όλα. Γιατί το να κερδίζεις με οποιοδήποτε κόστος και να κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο είναι το χειρότερο πράγμα.
Έχουμε την αίσθηση ότι είναι κάτι τοξικό, το νιώθουμε, προφανώς, το αισθανόμαστε. Μετά από 25 χρόνια ως προπονητής και 35 στο ποδόσφαιρο, 10 ως βοηθός, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Έχει μια διάσταση που υπερβαίνει τα όρια. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία ένας σύλλογος, πολεμώντας, πρόκειται να καταστρέψει ένα σύστημα που είναι πολύ ισχυρό και που υπάρχει».
- Απειλές Ντόναλντ Τραμπ κατά Ιράν: Για κάθε νεκρό Αμερικανό στρατιώτη, θα πληρώνετε πολλαπλάσια
- «Δέχτηκα τον ρόλο στο Grease, γιατί χρειαζόμουν δουλειά»
- Η κατάδυση του Βασίλη Κικίλια στην Αμοργό και το «απέραντο γαλάζιο»
- «Θερμό επεισόδιο» Κίνας – Φιλιππίνων μεταξύ ναυτών με κουπιά και ξύλα σε διαφιλονικούμενο έδαφος
- Σύλληψη άνδρα στη Νέα Υόρκη ο οποίος φέρεται να έβαλε φωτιά και να είχε αεροβόλο όπλο [βίντεο]
- Βολές σε Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ – «Αριστεία στην ανευθυνότητα»


