Την ήττα με 69-59 γνώρισε το Περιστέρι στην Ιταλία από την Ντερτόνα, στο πλαίσιο των πλέι ιν του Basketball Champions League, με τη ρεβάνς στην Ελλάδα να δυσκολεύει αρκετά μετά την τελική διαφορά των 10 πόντων.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν ο Σι Τζέι Χάρις με 17 πόντους, ενώ από 9 πόντους είχαν οι Νεοκλής Αβδάλας και Κρις Κόφι. Από την άλλη πλευρά, ο Τόμι Κούσε σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ Κάιλ Γουίμς και Τόμασο Μπαλντάσο μέτρησαν από 9 πόντους έκαστος.
Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, χτίζοντας μια μικρή διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αφού έκλεισε τη δεύτερη περίοδο στο +6 (37-31). Από τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου όμως οι Ιταλοί έκαναν την αντεπίθεσή τους και με ένα ξέσπασμα στο φινάλε έφτασαν στη νίκη με το τελικό 69-59.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.