Αν και άλλαξαν χρόνο ξεχωριστά, ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Χάρης Δούκας διασκέδασαν μαζί μετά την υποδοχή του νέου έτους.
Λίγη ώρα μετά την είσοδο του νέου χρόνου ο περιφερειάρχης Αττικής και ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκαν σε πολύ γνωστό wine bar στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως φαίνεται και στα πλάνα, Νίκος Χαρδαλιάς και Χάρης Δούκας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και μάλιστα δίπλα δίπλα, ανταλλάσσοντας χαμόγελα.
Η συνάντησή τους, πάντως, έρχεται μετά από τις φήμες για ένταση στις σχέσεις τους, με αφορμή τις δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε Πεδίον του Άρεως και πλατεία Συντάγματος για την υποδοχή του νέου χρόνου.
Το τετ α τετ, πάντως, έγινε σε καλό κλίμα, με τους κκ. Δούκα και Χαρδαλιά να απολαμβάνουν τα ποτά τους μαζί με τις παρέες τους.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.