Ολυμπιακός: Τα δύο ρεκόρ του Ιωαννίδη που κυνηγάει ο Μπαρτζώκας (pic)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό…
Στο παιχνίδι με το Λαύριο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τα 180 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού περνώντας στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα από την καθιέρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος και αφήνοντας στη 2η θέση, με 179, τον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη.
Σε αφιέρωμά της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υπενθύμισε πως ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο ακόμη ρεκόρ: α) να γίνει ο πολυνίκης προπονητής του Ολυμπιακού σ’ όλα τα χρόνια που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ελληνικό πρωτάθλημα και β) να γίνει ο προπονητής με τους περισσότερους αγώνες στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου στην ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός
«Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο για την 12η αγωνιστική της Greek Basketball League απέκτησε ξεχωριστή σημασία γιατί ήταν το 180ο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Θρύλου, ξεπερνώντας έτσι τον Γιάννη Ιωαννίδη στη σχετική λίστα των προπονητών του Ολυμπιακού με τους περισσότερους αγώνες από την καθιέρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος τη σεζόν 1992-93.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Έλληνας τεχνικός που είναι και ο πολυνίκης στην ιστορία του Συλλόγου από την καθιέρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος, κυνηγάει και θα κατακτήσει δυο ακόμα πρωτιές που θα τον βάλουν στην κορυφή όλης της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρειάζεται ακόμα έξι νίκες για να γίνει ο πολυνίκης προπονητής του Ολυμπιακού σ’ όλα τα χρόνια που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν θα γίνει αυτό, θα ξεπεράσει και πάλι τον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος μετρά 168 ροζ φύλλα αγώνα.
Το δεύτερο ρεκόρ που κυνηγά ο τρεις φορές καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας είναι αυτό με τους περισσότερους αγώνες στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου στην ιστορία του Συλλόγου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τον τεράστιο Φαίδωνα Ματθαίου που έφτασε τους 204 αγώνες ως προπονητής του Ολυμπιακού σε εννιά σεζόν και τον Γιάννη Ιωαννίδη που είχε συμπληρώσει 208 ματς σε έξι σεζόν.
Οι τρεις πολυνίκες προπονητές στην ιστορία του Ολυμπιακού
Γιάννης Ιωαννίδης 168
Γιώργος Μπαρτζώκας 162
Ντούσαν Ίβκοβιτς 145
Οι τρεις προπονητές με τα περισσότερα παιχνίδια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο
Γιάννης Ιωαννίδης 208
Φαίδων Ματθαίου 204
Γιώργος Μπαρτζώκας 180
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442