Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως στο 93 χλμ, μετά τον κόμβο της Αρχ. Κορίνθου στο ρεύμα προς Τρίπολη.
Το ΙΧ τυλήχθηκε στις φλόγες εν κίνησει.
Δεν σημειώθηκε τρατματισμός
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Κορίνθου με 5 άνδρες που κατέσβησαν την φωτιά στο όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31/12 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) και ευτυχώς δεν κινδύνεψε κανείς καθώς οι επιβαίνοντες το εγκατέλειψαν εγκαίρως.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).