Ο Ροντινέι βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη χώρα και αποτελεί έναν από τους ξένους ποδοσφαιριστές που θεωρείται… Έλληνας.
Ο Βραζιλιάνος μπακ που είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών και τη φετινή σεζόν φαίνεται πως λίγο ακόμη να μείνει στην Ελλάδα θα μιλάει εξαιρετικά ελληνικά.
Δείτε το απίθανο βίντεο του Ροντινέι:
Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι έδειξε και πάλι τα ελληνικά του σε ένα story με τον Ανδρέα Ντόη, με τον Βραζιλιάνο να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
«Καλημέρα, αδερφέ. Χρόνια Πολλά φίλε μου. Εεεε, αδερφέ!», είπε ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού στον συμπαίκτη του προσθέτοντας «… τον αγαπώ αυτόν τον τύπο!».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!