
Βεζένκοφ: «Δεν παίξαμε για άλλο ένα παιχνίδι καλά»
Οι δηλώσεις από τον Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, επί του Λαυρίου (87-77), για την Stoiximan GBL.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο έπρεπε και «καθάρισε» το Λαύριο (87-77), με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι ο πρώτος σκόρερ του ματς, με 24 πόντους και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως θα πρέπει να δουν γιατί δεν έπαιξαν καλά σε ακόμη ένα ματς.
Παράλληλα, ο φόργουορντ των Πειραιωτών, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται αλλά και να κάνουν την αυτοκριτική τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βεζένκοφ
«Δεν παίξαμε για άλλο ένα παιχνίδι καλά, πρέπει να δούμε το γιατί. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, αλλά και γιατί οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το Λαύριο μας έβαλε δύσκολα. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να παίρνουμε τα αποτελέσματα, αλλά να έχουμε και καλή εικόνα.
Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν κοιτάζουμε τη θέση που είμαστε, αλλά βλέπετε πώς είναι η Euroleague. Είναι μικρές οι αποστάσεις. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνά μας. Στην επίθεση έχουμε τρόπο να βάζουμε αρκετούς πόντους. Καλή χρονιά, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη. Είναι νωρίς ακόμη να κριθεί ο Μένσα, ήρθε σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Πρέπει να τον αφήσουμε να βρει τον ρόλο του, παίζει με καρδιά και θα μας βοηθήσει πολύ. Το 2025 να φέρει πολύ υγεία στον κόσμο, αγάπη και χαρά».
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου



