
Λεωφόρος Ποσειδώνος: Πολιτική κόντρα για τα λύματα – «Δεν είναι μία εικόνα ιδανική»
Πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατάσταση που επικράτησε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης
Πολιτικές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες ντροπής στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η οποία μετά από έντονη βροχόπτωση πλημμύρισε από λύματα.
Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, το πρόβλημα έγκειται σε 7.000 παράνομες συνδέσεις στον αγωγό της περιοχής, πολλές από τις οποίες μάλιστα έχουν γίνει τη δεκαετία του ’70 και του ’80.
Μη ιδανική η εικόνα στην Ποσειδώνος
«Χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο έργο η ΕΥΔΑΠ εκεί, για να πάρει τα λύματα από τις 7.000 παράνομες συνδέσεις. Η Πολιτεία πρέπει να προχωρεί και να λύνει προβλήματα. Στο συγκεκριμένο θέμα, δεν ήταν έτοιμη να αντέξει αυτόν τον όγκο βροχής», είπε ο βουλευτής ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.
«Οι εικόνες που είδαμε δεν είναι μία εικόνα ιδανική. Πρέπει να είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες, να ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη. Να μη γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 7.000 παράνομες συνδέσεις και να το δεχόμαστε ως ένα μοιρολατρικό γεγονός», είπε ο Θανάσης Γλαβίνας, μέλος ΠΚ ΠΑΣΟΚ.
«Μπαλάκι» οι ευθύνες
«Αυτό το μπαλάκι των ευθυνών για το ζήτημα με τα λύματα μαρτυρά την έλλειψη σχεδιασμού από πλευρά της κυβέρνησης και την ανησυχητική κατάσταση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν, για το ποιος είναι ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την αποφόρτιση της κατάστασης», είπε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον κο Θεοχαρόπουλο, «χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό Δημόσιο που θα λύνει τα προβλήματα».
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης




