Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τούρκικη μαφία: Τρεις συλλήψεις και 20 προσαγωγές σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους όπου δραστηριοποιούνται άτομα που φέρεται να σχετίζονται με την τούρκικη μαφία.
Στο πλαίσιο αυτό χθες Παρασκευή (27/12) πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες παράλληλες επιχειρήσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων υπηκόων Τουρκίας.
Κατ’ οίκον έρευνες
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος διενεργήθηκαν 3 έρευνες σε οικίες, στο ευρύτερο κέντρο των Αθηνών, κατά τις οποίες προσήχθησαν 11 άτομα.
Από τα ανωτέρω άτομα συνελήφθησαν τα 3, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών οχημάτων, όπου ελέγχθηκαν -9- άτομα, -34- οχήματα και πλήθος ανταλλακτικών- εξαρτημάτων, προκειμένου ελεγχθεί η προέλευσή τους.
Στη Θεσσαλονίκη
Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος διενεργήθηκαν -5- έρευνες σε οικίες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ ελέγχθηκαν -3- οχήματα και -10- άτομα και προσήχθησαν -9-.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59