
Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό του Αυστραλιανού Όπεν (pic)
Τα δύο αδέρφια θα λάβουν μέρος στο διπλό του πρώτου Grand Slam του 2025, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 26 Ιανουαρίου.
Στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν, χωρίς καν να χρειαστεί να αγωνιστούν στα προκριματικά, θα βρίσκονται οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.
Τα δύο αδέρφια θα λάβουν μέρος στο διπλό του πρώτου Grand Slam του 2025, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 26 Ιανουαρίου.
Οι θέσεις που βρίσκονται στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού τους επιτρέπει να περάσουν απευθείας στο κυρίως ταμπλό, με τον Στέφανο και τον Πέτρο να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτελέσμα.
Το έργο τους φυσικά στο Αυστραλιανό Οπεν θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να συγκροτήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, που οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο διπλό του Αυστραλιανού Οπεν.
Η πρώτη τους νίκη στο τουρνουά ήταν το 2023 και φέτος θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν. Μια ακόμα πρόκληση για τα αδέρφια Τσιτσιπά, με τον Στέφανο φυσικά να αγωνίζεται και στο απλό των ανδρών.
Τα ζευγάρια για το διπλό στο Αυστραλιανό Οπεν:
Australian Open men’s doubles entry list pic.twitter.com/GCuTcf101E
— Michal Samulski (@MichalSamulski) December 23, 2024
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Περθ, όπου θα λάβουν μέρος στο United Cup με την Εθνική ομάδα, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας


