
Η πρώτη φωτογραφία του Λεσόρ μετά το χειρουργείο
Ο Ματίας Λεσόρ δημοσίευσε μια φωτογραφία, θέλοντας να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα...
Ο Ματίας Λεσόρ, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στη Μπασκόνια, καθώς υπέστη κάταγμα περόνης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο πόδι του.
Ο Γάλλος σέντερ θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του παραμένοντας σε ακινησία μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.
Ο Γάλλος σέντερ, ωστόσο δεν χάνει το κουράγιο του και με ανάρτησή του στα social media, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα ευχών για τις εορτές των Χριστουγέννων.
Δείτε τη φωτογραφία του Λεσόρ
Υπενθυμίζεται πως μετά το χειρουργείο το χρονικό διάστημα της επιστροφής του Γάλλου σέντερ προσδιορίζεται στους 4 μήνες. Τόσο χρειάζεται συνήθως για να επανέλθει κάποιος από έναν τέτοιο τραυματισμό και από αυτό το κάταγμα, στην περόνη.
- Δουδωνής: «Να τους αποπέμψει και μετά να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης»
- Η ΚΕΔ αποκάλυψε τα τρία κριτήρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
- Βιολάντα: Διάβρωση του αγωγού προπανίου από λάθος τοποθέτηση δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ
- Χρήστος Χριστοδούλου για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ηγετική μορφή και είμαι σίγουρος ότι πετύχει»
- Κουντούρης: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τους αθλητές και τους προπονητές του»
- Άρια Παπανικολάου: «H συμμετοχή μου στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ ήταν εμπειρία»
