Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έλειπε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας των Μπουλς στο Σικάγο με 112-90.
Την επικράτηση την χρωστάνε σε μεγάλο βαθμό στις πολύ καλές εμφανίσεις των Μίντλετον, Πόρτις και Λόπεζ, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.
Το Μιλγουόκι, το οποίο αγωνίστηκε και χωρίς τον Ντέμιαν Λίλαρντ, βελτίωσε το σερί του σε 16-12, βρίσκεται στην 5η θέση της Ανατολής στο NBA.
Ο Κρίς Μίντλετον σημείωσε 21 πόντους (season high), ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε ακόμα 21 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις έκλεισε τη «μαγική» τριάδα των Μπακς με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Στον αντίποδα, ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 17 πόντους και 12 ριμπάουντ για το Σικάγο, το οποίο είχε 10/48 τρίποντα και έχασε δεύτερο σερί ματς.
Επόμενο ματς για τα «ελάφια» κόντρα στους Νετς, ενώ οι Μπουλς πηγαίνουν στην Ατλάντα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!