Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα του Ισραήλ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ίδιος στα προσωπικά του social media.
Φέτος έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα για να φέρει top επιπέδου παίκτες όπως ο Πάτρικ Μπέβερλι, ενώ έχει στη θέση του προπονητή τον δικό μας, Δημήτρη Ιτούδη.
Ωστόσο ο Γιανάι σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα είχε διαφωνίες τόσο εσωτερικό του συλλόγου, όσο και με τους οπαδούς αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.
«Ακόμα κι αν το παιχνίδι στη Νετάνια είναι το τελευταίο μου ως ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, θέλω να σας πω ότι είμαι περήφανος για το ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί. Από τις σεμνές επιτυχίες στην αρχή του ταξιδιού, με έναν μέτριο προϋπολογισμό, είμαι περήφανος που στέκομαι μπροστά σε αυτήν την κοινότητα μετά τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια του πολέμου καταφέραμε να χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα, με ένα σπουδαίο προπονητικό επιτελείο. Ήρθα στη Χάποελ με τα λεφτά μου, τις γνώσεις μου και την καρδιά μου. Αυτή η καρδιά υποφέρει λίγο τελευταία και είναι καιρός να πάρουμε μια απόφαση.
Η ιστορία της Χάποελ θα πρέπει να είναι μια ιστορία ελπίδας και η ικανότητας να αλλάζουμε πράγματα που έμοιαζαν αμετάβλητα. Δεδομένου ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην αλλαγή έρχεται από το σπίτι μας, οδηγούμαι στη βαθιά απογοήτευση και στη συνειδητοποίηση ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να πετύχεις», έγραψε ο Γιανάι στο twitter.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Παρτιζάν (14/1, 20:30) και η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές πριν το παιχνίδι.
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.