Τέλος δεν έχουν τα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε και από την Άστον Βίλα εκτός έδρας με 2-1.
Εύκολα επικράτησαν οι «χωριάτες», μείωσε στις καθυστερήσεις ο Φόντεν. Μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της στην Premier League μετράει η ομάδα του Γκουαρντιόλα που «βυθίστηκε» κι άλλο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, πέφτοντας στην 6η θέση (δείτε εδώ τα highlights).
Η Βίλα μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε από το ξεκίνημα τη Σίτι, αναγκάζοντας τον Ορτέγκα να κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Έμερι άνοιξε τελικά το σκορ στο 16ο λεπτό. Ο Τίλεμανς έβγαλε υπέροχη πάσα στον Ρότζερς, εκείνος σέρβιρε στον Ντουράν και ο Κολομβιανός επιθετικός νίκησε τον Ορτέγκα, σε τετ α τετ για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν και σε άλλο γκολ και το πέτυχαν στο 65′. Ο Ρότζερς συνδυάστηκε με τον ΜακΓκιν και τελείωσε τη φάση, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Άστον Βίλα. Το μόνο που κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει, στο 90+3′, με τον Φόντεν, πρώτο του γκολ στη σεζόν.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών