Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις 11άδες της μεγάλης αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τους Μήτογλου-Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά στα μπακ, τους Γιόνσον-Περέιρα-Πινέδα τριάδα στον άξονα, τους Λαμέλα-Μαρσιάλ στα άκρα της επίθεσης και τον Γκαρσία στην κορυφή.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Μουκουντί, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Περέιρα, Γκαρσία, Λαμέλα, Μαρσιάλ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena», επιλέγοντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Σάστρε, Κετζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.
Στον άξονα θα βρεθούν οι Οζντόεφ και Καμαρά έχοντας πιο μπροστά τους τον Κωνσταντέλια, ενώ στα άκρα είναι οι Ζίβκοβιτς και Τάισον. Αιχμή του δόρατος για τους Θεσσαλονικείς είναι ο Μπράντον Τόμας.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.
Στον πάγκο θα είναι οι: Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Γκόμες, Σβαμπ, Σορετίρε, Ντεσπόντοβ, Τισουντάλι, Σαμάτα.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.