Τρίτη 02 Ιουνίου 2026
weather-icon 21o
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Μαρσιάλ αστόχησε σε πέναλτι, ο Χατζισαφί σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (vid)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Μαρσιάλ αστόχησε σε πέναλτι, ο Χατζισαφί σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (vid)

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Λαμέλα, ο Μαρσιάλ νικήθηκε από τον Κοτάρσκι, στη συνέχεια ο Χατζισαφί σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η ΑΕΚ είχε μια μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena», όμως έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Άντονι Μαρσιάλ.

Η Ένωση κέρδισε πέναλτι στο 22ο λεπτό του ντέρμπι των Δικεφάλων με τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση ανάμεσα σε Κοτάρσκι και Μπάμπα, τσίμπησε την μπάλα και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ανέτρεψε τον Αργεντινό με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς να δείξει την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρσιάλ και το γκολ που ακυρώθηκε

Ο Μαρσιάλ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Κοτάρσκι απέκρουσε και ο Χατζισαφί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παίρνοντας το ριμπάουντ.

Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με τον VAR να θεωρεί πως ο Ιρανός μπήκε στην περιοχή νωρίτερα και έτσι παρέμεινε το 0-0 και ο Κοτάρσκι εξιλεώθηκε για την παράβαση που έκανε μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, κάνοντας μία δύσκολη απέκρουση στη δεξιά του γωνία στο πέναλτι του Μαρσιάλ.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουνίου 2026
Cookies