
«Ξανά μαζί» – Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις του Μίνου Μάτσα στο Gazarte main stage
Οι εμφανίσεις του Μίνου Μάτσα στο Gazarte παίρνουν παράταση!
Ακόμα μια sold out βραδιά ήταν και η χθεσινή, η τρίτη εμφάνιση του Μίνου Μάτσα στο GAZARTE MAIN STAGE.
Εμφανίσεις που προσελκύουν πλήθος κόσμου κάθε Δευτέρα. Γι’ αυτό τον λόγο, θα δοθεί μια ακόμα παράσταση, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.
Στη χθεσινή αυτή συναυλία, παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Μίνου Μάτσα, όπως ο Κωνσταντίνος Ζούλας, ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, η Ελένη Βαρβιτσιώτη, ο Δημήτρης Φραγκάκης και πολλοί άλλοι.
Απόλαυσαν και αυτοί ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια δικά του από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ενορχηστρωμένα όλα από τον ίδιο, ρεμπέτικα τραγούδια, μουσικές με ιστορία, τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο που ερμηνεύουν με εξαιρετικό τρόπο οι δυο τραγουδιστές.
Η βραδιά αυτή θα επαναληφθεί και τις επόμενες δυο Δευτέρες 23/12 & 30/12 στο GAZARTE MAIN STAGE με την ίδια ενέργεια και την ίδια συγκίνηση.
Τραγούδησαν ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Δήμητρα Μωραΐτη και συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι μουσικοί : Γιάννης Παπαγιαννούλης: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Νίκος Μέρμηγκας: Μπουζούκι, Ιόλη Σιφονιού: πλήκτρα, Jim Staridas: Τρομπόνι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.
ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ
GAZARTE LIVE STAGE
Δευτέρα 23.12 & 30.12
Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ
Τραγουδούν: Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δήμητρα Μωραΐτη
- Προπώληση εισιτηρίων: https://tickets.in.gr/gr-el/tickets/music/minos-matsas-1/
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο





