
Αυτούς ψήφισαν στα βραβεία The Best ο Μπακασέτας και ο Γιοβάνοβιτς
Ο προπονητής και ο αρχηγός της Εθνικής είχαν ως πρώτη επιλογή για τον τίτλο του κορυφαίου, τον Ρόδρι
«Δαγκωτό» Ρόδρι ψήφισαν οι εκπρόσωποι της χώρας μας στην ψηφοφορία της FIFA για τον τίτλο The Best.
Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας ψήφισε κατά σειρά τους Ρόδρι, Βινίσιους και Μπέλιγχαμ. Ιδια ήταν και η επιλογή του εκλέκτορα της Γαλανόλευκης, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Μια μικρή διαφοροποίηση είχε ο εκπρόσωπος μας από τα μίντια, ο δημοσιογράφος του in.gr Νίκος Κώτσης στην τρίτη θέση, καθώς τοποθέτησε τον Λαμίν Γιαμάλ αντί του Μπέλιγχαμ.
Ο Λέο Μέσι ψήφισε Γιαμάλ, Εμπαπέ και Βινίσιους. Ο Μο Σάλαχ τους Βινίσιους, Ρόδρι και Καρβαχάλ, ενώ στην Πορτογαλία δεν εμφανίστηκε το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο ως αρχηγού αλλά του Νταβίντ Σίλβα ο οποίος ψήφισε τους Ρόδρι, Βινίσιους και Ερλινγκ Χάαλαντ.
Η επικράτηση του Βινίσιους κάθε άλλο παρά άνετη ήταν. Η διαφορά του από τον δεύτερο Ρόδρι ήταν μόλις πέντε βαθμούς (48 έναντι 43), ενώ τρίτος κατετάγη ο Μπέλιγχαμ με 37 πόντους.
Ο Βραζιλιάνος άσος προτιμήθηκε κυρίως από τους αρχηγούς και τους φιλάθλους, ενώ ο Ρόδρι ψηφίστηκε από τους προπονητές και τους δημοσιογράφους.
- Τέλος ο Λουτσέσκου από την Εθνική Ρουμανίας
- Μια νύχτα μόνο: Μυστικά και εκπλήξεις
- Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Τρέχουμε στα λιβάδια σε αργή κίνηση»
- Μακρόν: Η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια Τραμπ για το χαστούκι που του έδωσε η Μπριζίτ
- Τροποποιήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα





