Η στιγμή που πολυτελές γιοτ συγκρούεται με κρουαζιερόπλοιο
Παραμένει άγνωστο τι συνέβη και το γιοτ κατέληξε επάνω στο κρουαζιερόπλοιο.
Οι επιβάτες του κρουζιερόπλοιου «Allure of the Seas» έγιναν μάρτυρες ενός απρόσμενου ατυχήματος. Καθώς το πλοίο των 361 μέτρων είχε ελλιμενιστεί στις Μπαχάμες, ένα γιοτ εθεάθη να κατευθύνεται προς το μέρος του και τελικά να συγκρούεται με αυτό.
Το πολυτελές γιοτ που φέρει το όνομα Aurora φαίνεται στο βίντεο να πλέει και να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κρουαζιερόπλοιο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν, φαίνεται ένα άτομο στο κατάστρωμά του.
Δείτε το βίντεο:
A luxury yacht collided with the cruise ship Allure of the Seas while docked in Nassau, Bahamas, causing minor damage.#LuxuryYacht #AllureOfTheSeas #Nassau #Bahamas #CruiseShip #ShippingNews #MaritimeSafety #CruiseTravel #ShipCollision pic.twitter.com/n0OwJobNQT
— FocuSeaTV – Maritime News (@focuseatv) December 13, 2024
Στην συνέχεια ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος όταν το γιοτ ήρθε σε επαφή με το κύτος του πλοίου 225.000 τόνων. Το Allure of the Seas έχει μήκος πάνω από 361 μέτρα και 18 καταστρώματα, γεγονός που το καθιστά ένα πολύ μεγάλο και ορατό πλοίο. Μπορεί να μεταφέρει έως και 6.800 επιβάτες και πάνω από 2.000 άτομα πλήρωμα.
Bon voyage Allure of the Seas ❤ pic.twitter.com/tHjHfUD6X2
— ash? (@AngelicNghtmare) December 8, 2024
Μετά την, ευτυχώς, όχι σφοδρή σύγκρουση, το σκάφος φαίνεται να συνεχίζει την πορεία του παράλληλα με το κρουαζιερόπλοιο. Η επόμενη επαφή με το κρουαζιερόπλοιο έρχεται καθώς το κατάρτι του γιοτ χτυπά τις σωσίβιες λέμβους που προεξέχουν.
Ένας επιβάτης ακούγεται να λέει το πλήρωμα του γιοτ αν «είναι όλοι καλά».
Τέλος, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου προειδοποίησε τους επιβάτες ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην αναχώρηση από το Νασάου, καθώς το κρουαζιερόπλοιο έπρεπε να πραγματοποιήσει επιθεώρηση.
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα



