Ούτε στο Καυτατζόγλειο σταμάτησε την εντυπωσιακή της πορεία για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου η ΑΕΛ, καθώς με δύο γκολ του Πασά, οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 του Ηρακλή, για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Το ματς ήταν σκληρό, με πολλές κάρτες και την αποβολή του Μπερτόλιο στο 30΄ -για σκληρό μαρκάρισμα στον Στίνα- να αποδεικνύεται καθοριστική.
Ο «Γηραιός» είχε πάρει προβάδισμα στο 24΄ με σουτ του Μιράντα, αλλά οι «βυσσινί» αξιοποίησαν την αριθμητική υπεροχή και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Πασά, που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Μαρκετζιάνι σε μακρινό σουτ του Ηλιάδη.
Στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, χωρίς να πάρουν ρίσκα, και τελικά βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 87΄, με κεφαλιά του Πασά ύστερα από σέντρα του Παναγιωτίδη.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Με γκολ του Εστουπινιάν η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Ίντερ στο ντέρμπι κι έστω αν υπολείπεται επτά βαθμούς από τους «νερατζούρι» διατηρεί κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.