
Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας»
Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια ο Εργκίν Αταμάν μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στην Πόλη από την Αναντολού Εφές (93-67) και ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, με τον Τούρκο να είναι φειδωλός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Όσα είπε ο Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας. Συγχαρητήρια στην Εφές. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ».
Μιγιάτοβιτς: «Έτσι θέλω να παίζουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς που τόνισε πως έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα του.
Όσα είπε ο Μιγιάτοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Παίξαμε τον τρόπο που θέλουμε και με τη ενέργεια που θέλουμε μπροστά στον κόσμο μας που θα στηρίζει. Οταν παίζεις με μια υπέροχη ομάδα, με έναν σπουδαίο προπονητή που την καθοδηγεί πρέπει να έχεις κίνητρο. Και οι παίκτες το έκαναν από το πρώτο λεπτό. Όλοι ανταποκρίθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Ανεξάρτητα από το πόσα λεπτά έπαιξαν στο ματς. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε όλους τους παίκτες στο ρόστερ μας μετά από πάρα πολύ καιρό και είναι ενθουσιασμένος. Το ταξίδι είναι μακρινό, αλλά έτσι θέλω να παίζουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θέλω αυτή την ομάδα και να το δείξουμε και συνέχεια και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
- ΝΔ: Η σκιώδης κούρσα διαδοχής έχει ήδη ξεκινήσει – Θέσεις εκκίνησης και θέσεις μάχης
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το τέταρτο παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Inflation in Greece Surges to 5.4% in April
- Ο Λευκός Οίκος λέει πως ο Μαρκ Χάμιλ είναι «άρρωστος» μετά από ΑΙ ανάρτησή του με τον Τραμπ σε τάφο
- Χειροπέδες σε 35χρονο που έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και τον προέτρεπε να πυροβολήσει
- LIVE: Ζάλγκιρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε

