Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: «Τρελάθηκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε μαζί με το παιδί» λέει ο 39χρονος

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: «Τρελάθηκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε μαζί με το παιδί» λέει ο 39χρονος

«Θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω, μακάρι να μπορούσα» λέει τώρα ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αμπελόκηπους.

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 39χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της συζύγου του με σφυρί στο σπίτι τους στους Αμπελόκηπους.

Ο 39χρονος συζυγοκτόνος, αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη για τη στυγερή δολοφονία στους Αμπελοκήπους, και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ισχυριστεί ότι ήταν ένα έγκλημα πάθους και πως ο ίδιος θόλωσε όταν η σύζυγός του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε παίρνοντας μαζί της το ένα από τα δυο παιδιά τους.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης, όπως προέκυψε, αφού σκότωσε την σύζυγό του κράτησε τη σορό της για 7 ημέρες κρυμμένη στο πατάρι του σπιτιού τους ενώ παραπλάνησε τα παιδιά του με την δήθεν φυγή του θύματος στο εξωτερικό.

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Έχω μετανιώσει

«Έχω μετανιώσει και λυπάμαι πολύ για την πράξη μου. Τρελαθήκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε και θα έπαιρνε μαζί της το ένα μας παιδί», ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Κυριακής.

«Θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Μακάρι να μπορούσα. Λατρεύω τα παιδιά μου και δεν ξέρω τι θα απογίνουν τώρα», συμπλήρωσε.

Η 35χρονη εργαζόταν σε εταιρεία καθαρισμού και όταν τελείωνε από την εργασία της έκανε επιπλέον μεροκάματα σε σπίτια. Πάλευε καθημερινά για την οικογένειά της όπως ανέφερε μιλώντας στον Alpha συνάδελφός της.

«Την γνώριζα γύρω στα 6-7 χρόνια. Είμαστε σε σοκ, όσοι ξέραμε το κορίτσι. ήταν ένα κορίτσι που πάλευε να ταΐσει το σπίτι του, τα παιδιά και την οικογένειά της. Δεν είχαμε παρατηρήσει κάτι. Ένα πρόσψαρο κορίτσι, κοίταζε τη δουλειά της, αγωνιζόταν, πολύ δουλευταρού. Αξιοπέστατη. ήταν πάντα εύθυμη και πρόσχαρη», είπε η γυναίκα.

Must in

Νέο Σχέδιο Μάρσαλ για να σώσει το Λος Αντζελες τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ, επιμένει πως το Λος Αντζελες θα είναι έτοιμο στην ώρα του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025
Απόρρητο