Αφοπλιστικός Λουίς Ενρίκε: «Υπάρχει αρνητικότητα γύρω από τον σύλλογο»
Υπερασπίστηκε τους παίκτες του στις δηλώσεις του μετά το 0-0 της Παρί κόντρα στην Οσέρ, ο Λουίς Ενρίκε.
Προβληματισμένος ο Λουίς Ενρίκε μετά την ισοπαλία (0-0) με την Οσέρ, δεύτερη στη σειρά, μετά εκείνη με την Ναντ (1-1 στις 30/11) στη γαλλική Ligue 1.
Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι η Παρί δεν είχε κακή εικόνα και πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε
«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα εντός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε τον ρυθμό, πιέσαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν έχω να κατηγορήσω τους παίκτες μου, έκαναν καλό παιχνίδι», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός μετά το ματς.
Συνεχίζοντας τόνισε πως: «Η ανάλυση είναι ότι έχουμε πολλές καταστάσεις. Υπάρχει μια αύρα αρνητικότητας γύρω από το σύλλογο, το βλέπω. Πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς, να ολοκληρώνουμε καλύτερα τις φάσεις, αυτός είναι ο κοινός μας στόχος. Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα, πρέπει να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και να μπορούμε να σκοράρουμε, έχω πίστη στην ομάδα και στους παίκτες μου.Δεν είναι ψυχολογικό πρόβλημα.
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ και δέχεται τα λιγότερα στη L1.Στο Champions League είναι πιο δύσκολο. Εμείς θα πάμε στο Σάλτσμπουργκ για να κερδίσουμε και να βάλουμε γκολ. Θα επέκρινα τους παίκτες μου αν δεν είχαν κίνητρο, αλλά δεδομένου ότι δίνουν τα πάντα. Είναι προς το συμφέρον τους να σκοράρουν, είναι προς το συμφέρον όλων μας».
- Akylas: «Γιατί ζήτησα συγγνώμη για τη Eurovision»
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν

