Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία – Πού χρειάζονται αλυσίδες
Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Προβλήματα έχει προκαλέσει σε αρκετές περιοχές της χώρας η συνεχιζόμενη κακοκαιρία ενώ η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο για νέα επιδείνωση του καιρού με έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, στην Κεντρική Μακεδονία. Ειδικότερα, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τα οχήματα που κινούνται από το 22ο έως το 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σελίου.
Επίσης, κλειστοί παραμένουν οι εξής δρόμοι:
- στην Ημαθία, η δημοτική οδός Βέροιας – Λαζοχωρίου (ιρλανδική διάβαση), η δημοτική οδός Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου (ιρλανδική διάβαση).
- Στην Πέλλα, το οδικό δίκτυο Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου “Βόρα” από το 10ο έως το 26ο χιλιόμετρο και στη Χαλκιδική, στο 76 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Συκιάς (περιοχή Ραγάζα).
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442