
Ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι με Τσέριν και Ουναΐ (vids)
Οι Πράσινοι γύρισαν τούμπα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και προηγούνται με 2-1, χάρη στα γκολ των Τσέριν και Ουναΐ.
Με γκολ των Τσέριν και Ουναΐ, ο Παναθηναϊκός έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και προηγείται πλέον με 2-1.
Στο 45+2’ οι Πράσινοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Μλαντένοβιτς έκανε τη σέντρα στον Τσέριν και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.
Δείτε το γκολ του Τσέριν:
Στο 54’ ο Πελίστρι συνεργάστηκε ωραία με τον Τσέριν, αυτός έδωσε στον επερχόμενο Ουναΐ και ο Μαροκινός πλάσαρε από κοντά για το 2-1 του Τριφυλλιού.
Δείτε το γκολ του Ουναΐ:
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος είχε ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Φαν Βεερτ.
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες
- Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
- Λευκός Οίκος: «Πλήρως κατασκευασμένο» το «μνημόνιο κατανόησης» που παρουσίασαν τα ΜΜΕ του Ιράν
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το παιδί που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης



