Ο Μορόν μπήκε αλλαγή στο 40′ και στο 45+2′ έκανε το 1-0 για τον Άρη (vids)
Από εκτέλεση φάουλ του Μόντσου ο Μορόν με κεφαλιά στο 45+2′ έκανε το 1-0 για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς.
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς.
Στο 45+2′ συγκεκριμένα, ο Μόντσου εκτέλεσε φάουλ, ο Μορόν έπιασε στον ύπνο της άμυνα και ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Μάλιστα ο Ισπανός άσος, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του Ντιαντί, δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα το γκολ που πέτυχε.
Δείτε το γκολ
Ακυρώθηκε γκολ του Γκατσίνοβιτς για χέρι του ΚοϊτάΣτην πρώτη της φάση στο ματς με τον Άρη η ΑΕΚ κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν αυτός που σκόραρε, ωστόσο ο Φωτιάς κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση και ακύρωσε το γκολ για χέρι του Κοϊτά στην αρχή της φάσης.
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442