Ώρα Κυπέλλου για της ελληνικές ομάδες, με τον Άρη να υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ (3/12, 19:30), για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 1-0 του πρώτου ματς, στην Opap Arena.
Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, όπως είχαν κάνει και την περασμένη σεζόν, απέναντι στην Ένωση. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά το 4-0 της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, κόντρα σε αυτή του Άκη Μάντζιου, για τη Superleague.
Με απουσίες ο Άρης, επιστροφή Ελίασον για την ΑΕΚ
Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής από τον Μάντζιο έμειναν οι Χουάνκαρ και Κουάισον, που είναι τραυματίες, όπως και οι Πάρντο, Παναγίδης και Κυριαζής. «Η αποστολή της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, αναφορικά με την αποστολή της ομάδας.
Από την άλλη, η ΑΕΚ θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς του Σαββάτου, ωστόσο δεν αναμένεται να είναι σαρωτικές όπως είχε συμβεί για παράδειγμα στο πρώτο ματς του Κυπέλλου. Ο Αλμέιδα έχει εξάλλου στο μυαλό του πως την Κυριακή ακολουθεί ακόμη ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ωστόσο, για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου ο Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός ήταν εκτός στα τρία ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκαν και η τελευταία του συμμετοχή είναι στις 3/11 όταν πέρασε αλλαγή στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Όσο για την τελευταία φορά που έπαιξε βασικός, αυτή ήταν στο πρώτο ματς με τον Άρη.
Με το Παναχαϊκή-Κηφισιά ανοίγει το πρόγραμμα του Κυπέλλου
Νωρίτερα σήμερα και συγκεκριμένα στις 17:00, η Παναχαϊκή φιλοξενεί την Κηφισιά. Το πρώτο μεταξύ τους ματς είχε μείνει στο 1-1 και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην Πάτρα με στόχο το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Η Μάκλσφιλντ από την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έστειλε σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας που κατέκτησε πέρσι το FA Cup, καθώς επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της – Μπήκε μέσα ο κόσμος για να πανηγυρίσει.