
Φαν Νίστελροϊ: «Με πλήγωσε που έπρεπε να φύγω από την Γιουνάιτεντ» (vid)
Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιούργησε η φυγή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ πήγε στη Λέστερ, μετά από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλείται να προσπαθήσει να κρατήσει τις «αλεπούδες» στην Premier League.
O Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιούργησε η αποπομπή του από τους «κόκκινους διαβόλους», παραδεχόμενος πως τον πείραξε.
«Ήμουν απογοητευμένος, ναι, πολύ απογοητευμένος, και με πλήγωσε που έπρεπε να φύγω», είπε στους δημοσιογράφους.
Welcome, Ruud van Nistelrooy ? ? pic.twitter.com/wHcwZc85eY
— Leicester City (@LCFC) November 29, 2024
«Η μόνη δουλειά που θα δεχόμουν ως βοηθός ήταν στη Γιουνάιτεντ λόγω του δεσμού που έχω με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους οπαδούς. Αλλά τελικά το κατάλαβα γιατί καταλαβαίνω και τον νέο προπονητή.
Μίλησα στον Αμορίμ γι’ αυτό, η κουβέντα ήταν ευγνώμων, φυσικά άνθρωπος με άνθρωπο, προπονητής σε προπονητή και αυτό βοήθησε πολύ να προχωρήσω και να ξεκινήσω αμέσως συζητήσεις με νέες δυνατότητες που μου ανέβασαν τη διάθεση», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Φαν Νίστερλοϊ σημείωσε 150 γκολ σε μια επιτυχημένη πενταετία στη Γιουνάιτεντ πριν μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο πρώην επιθετικός ισχυρίστηκε ότι έχει τα μαχητικά προσόντα για να βοηθήσει τη 16η Λέστερ να αποφύγει τον υποβιβασμό.
«Οι άνθρωποι με συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι τρεις πρώτες μου σεζόν ως επαγγελματίας ήταν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο με την ΦΚ Ντεν Μπος, οπότε ξέρω πώς είναι να αγωνίζεσαι», πρόσθεσε.
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ


